Fijne feestdagen1 min leestijd

Het jaar schiet al weer aardig op. Het leek nog gisteren dat we de plannen maakten voor een nieuwe woning. Ondanks dat het een tijdje geduurd heeft voordat onze woning verkocht was, ging het allemaal erg snel. Het verhuizen  in de stromende regen zijn we ondertussen ook al weer vergeten.

Ook Sint Maarten hebben we al een keer hier gevierd, nou, gevierd.. Omdat we nog geen voordeur hadden, moesten de kinderen het doen met zelfbediening. Volgend jaar beter, we gaan er namelijk vanuit dat we dan wel een voordeur hebben.

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het dan eindelijk zover: Het jaar waarin onze woning wordt gerealiseerd. Ook dat zal ongetwijfeld gepaard gaan met de nodige uitdagingen, problemen en slapeloze nachten, maar ik heb er vertrouwen in dat het volgend jaar allemaal goed komt. We hebben al een brief gehad dat de aannemer in samenspraak met de gemeente de derde week van januari het huis gaat uitzetten op de kavel.

Al met al, een roerig jaar met veel regelwerk.

Rest ons voor dit jaar niets meer dan iedereen fijne feestdagen te wensen en een gelukkig nieuw jaar. Dat het nieuwe jaar je geluk, liefde en vrede mag brengen.