Ons huis is eindelijk verkocht.1 min leestijd

Na onze trouwerij besloten Tineke en ik dat we toch wel heel graag samen ergens een nieuw huis wilden betrekken. In oktober 2013 hebben we onze woning te koop aangeboden op Funda. Het is dus alweer anderhalf jaar geleden. Het aantal kijkers bleef toch wel een beetje achter, als in: niet aanwezig.

Verkocht!

Maar nu, april 2015, hebben we eindelijk kijkers gehad. Beter nog: Ze willen ons huis! Joepie! Na wat onderhandelen zijn we qua prijs er ook wel redelijk uit gekomen. Nu is het alleen nog afspreken wanneer we uit ‘onze’ woning gaan.

Natuurlijk waren we ondertussen al wel doorgegaan met het maken van plannen voor een nieuwe woning. We hebben allerlei bestaande woningen bekeken in heel Nederland, bouwkavels gevonden van de kop van Groningen, tot aan de Belgische kust. Uiteindelijk hebben we besloten toch in de buurt van ons geboortegebied te blijven.

Toen we dat 1x besloten hadden, zijn we op zoek gegaan naar een stukje grond, want we wilden toch eigenlijk wel een nieuwe woning. Dat stukje grond hebben we gevonden in Grootegast. Hierover later meer.

Nu ons huis verkocht is beginnen de drukke weken van alles uitzoeken en regelen voor de nieuwe woning: het verkrijgen van de grond, de opdracht geven voor de bouw, tijdelijk onderdak zoeken, en ga zo maar door.

Tineke en ik houden je op de hoogte van onze vorderingen.